ИД намери как да се пребори с руските самолети - с презервативи (Видео)

19317
ИД намери как да се пребори с руските самолети - с презервативи (Видео)

„Ислямска държава“ (ИД) ще се бори срещу руската авиация с ... презервативи, предаде БГНЕС.

В интернeт се появи видео с демонстрация на новите отбранителни способности на ИД. Терористите надуха и пуснаха в небето над сирийския град Ирбил голямо количество презервативи, към които са вързани взривове. В описанието на видеото на вестник „Дейли стар“ се казва, че контрацептивите може да се издигнат на няколкостотин метра и да създадат "неприятности" за изтребителите на Владимир Путин. Видеото е заснето в пропагандния стил на ислямистите, който включва пеене на арабски език.

Американски генерал: Убедихме Ирак да не иска помощ от Русия в борбата с ИД

САЩ са убедили иракския премиер Хейдар ал-Абади да не иска помощ от руската авиация в борбата срещу групировката „Ислямска държав...

За трите минути в кадъра попадат няколко десети презерватива, които са напълнени с газ в една пустееща сграда с графити по стените. След това камерата се фокусира към небето, по което плават стотици презервативи, образувайки невероятни фигури. Прикрепените към тях бомби не са по-големи от мъжки юмрук.

Дали новата отбранителна тактика ще сработи е въпрос, на който всички с капка акъл в главата знаят отговора. Теоритично бомбите ще се задействат само при досег със самолет, но за целта терористите трябва да знаят кога и къде ще летят руските изтребители. Освен това заради малко си тегло презервативите лесно могат да бъдат изтласквани от самата въздушна струя на самолета, дори да приемем, че по чудо наберат необходимата височина.

Руски специалисти все пак признават, че опасност са пилотите има – ако се разсмеят неудържимо при вида на гроздовете летящи презервативи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com